• Smycken - handgjorda i Skåne med stor passion!
Payment with Klarna Payment with Swish

Specialbeställ ditt egna unika hårsmycke till ditt bröllop!

Tänk dig att du bär ett hårsmycke på din bröllopsdag som du själv varit delaktig att designa!  Ett hårsmycke som bär din egen stil, din egen signatur och som du kan spara på en vacker plats. Detta hårsmycke kan ju även få gå i arv om du önskar!?


Även om du bor långt i från min atelje så går det utmärkt att vi tillsammans specialdesignar ett hårsmycke åt dig.. Vi börjar med ett telefonsamtal där jag får en uppfattning om vem du är, vad du drömmer om och önskar.  Färger, stil, form mm. Se går det fint att du skickar mig inspirationsbilder/färger som du önskar.

Under processen av skapandet skickar jag bilder till dig och vi har kontakt via sms eller telefon. Så därför har du har möjlighet att ändra detaljer innan det blir ett färdigt smycke. När det sen är färdigt och godkänt av dig, så skickar jag ditt smycke i en vacker ask med spårbar post så du kan känna dig helt lugn.

Jag erbjuder dig även nu, att göra göra smycken, så kallade fashion jewelry, örhängen, armband och halsband, åt dig, dina tärnor, brudnäbb och kanske till "mother of the bride". Det kan bli en fin gåva och ett tack för all hjälp till de som varit till hjälp under din speciella dag!

Det skulle få vara en stor ära för mig att få skapa ett även åt DIG!! 

Ring mig gärna på 0706-718008 eller maila på [email protected]


Vid större specialjobb så kan det behövas en viss deposionsavgift.