• HANDGJORT - ÄRLIGT - BOHEMISKT
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Hej, välkommen!

Petra heter jag som driver Made by P från vår lilla gård mitt i Skåne. I ett ombyggt garage har jag skapat min underbara ateljé och butik. Här skapar jag magi med en brinnande passion för smycken.

Mitt lilla älskade företag har fantastiskt nog blivit uppmärksammat av de svenska bröllopsmagasinen under åren som gått. Det känns mäktigt och en stor ära för mig att bli sedd!

Made By P är ett av få företag i Sverige som designar och tillverkar hårsmycken för hand och på specialbeställning. Jag såg att marknaden fattades det jag själv skulle vilja bära när jag ska gifta mig. Något bohemiskt, välgjort och i antika guldtoner, liksom lite "älvlikt" och som jag själv kunde vara med att påverka. Ett hårsmycke som kanske sparas och får ärvas av någon annan.

Efter mycket kliande i fingrarna och månader av att ha studerat marknaden utomlands satte jag i gång att experimentera och skapa runt 2015. Jag skapar direkt utifrån fingrar och huvud och har inga konkreta kollektioner från år till år. Det som skapas läggs ut till försäljning här och på Instagram.

Jag skapar även mycket specialbeställningar åt brudar på distans, även utomlands och har nu även några återförsäljare som har fantastiska bröllopsbutiker. Något jag är mycket stolt över!