• HANDGJORT - ÄRLIGT - BOHEMISKT
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Har du en klar idé över hur du vill se ut på din bröllopsdag? En klar bild över din frisyr och hur ditt hårsmycke ska se ut? - Jag hjälper dig att skapa det!

Har du INTE en klar bild men vet ändå att du vill ha något skapat bara åt dig, som finns i endast ett exemplar?- Jag hjälper dig!


Hur går det då till?

Det finns två sätt att gå till väga, den ena är att du bokar en tid i min ateljebutik. Då kan du prova alla modellerna som finns hemma, ca 25 stycken. Du får du en klarare bild över vad det är för hårsmycke du vill ha. Kanske är det en liten kam på ena sidan, kanske en hel krans med alla tänkbara blommor, löv och kristaller, eller kanske något smycke att ha bak i nacken där du fäster din slöja: Vi diskuterar vad det är för typ av frisyr du ska ha, vilken typ av klänning och eventuellt slöja. 

När det börjar klarna så har du möjlighet att välja olika sorters pärlor , löv, blommor och design. Du får välja mellan många sorter och färger. Har jag inte det, så beställer jag det.

När skapandet börjar så får du vara med via bilder och film som jag skickar löpande. Då har du möjlighet att lägga till och ta bort under processens gång. När smycket sedan är färdigt, så kan du välja mellan att hämta upp det på plats eller få det skickat till dig.


Det andra alternativet om du bor längre bort, är att du först låter dig inspireras av alla bilderna på mina smycken via Instagram och här på hemsidan. Sen har vi ett telefonsamtal dör vi tillsammans diskuterar fram vad du vill ha. Den går det till på samma sätt som ovan!

När du litar på mig och ger mig äran att skapa något till dig mest speciella dag, då ger jag dig allt jag kan och känner störts stolthet!